La Unió d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre va lliurar dijous en el decurs de la seva 34a festa anual del Gremi d'Hostaleria i Turisme, els Premis Timó 2014, que atorga cada any a les entitats i les persones que amb el seu treball s'han distingit en les tasques de defensa i promoció del turisme a la Costa Brava Centre. L'acte va tenir lloc a l'Hotel Restaurant Sa Punta de la Platja de Pals.

El Timó d'Or fou per a dues persones líders en la promoció i el desenvolupament del sector turístic a la Costa Brava; en Joan Figueras i Bassols i en Baltasar Parera i Coll. El Timó d'Argent fou per en Joan Darnés i Alabau, en reconeixement a la seva trajectòria professional al capdavant d'una de les empreses de distribució més importants del país.

Lacte va servir també per fer un reconeixement als establiments adherits a l'entitat que enguany complien 25 i 50 anys d'activitat: 25 anys pel Mas de Torrent Hotel & Spa de Torrent; i 50 anys pel Restaurant Can Bernabé dels Masos de Pals. Es va reconèixer Agroturisme Mas les Comelles de Joanetes, que enguany ha obtingut la certificació Q de Qualitat Turística; i els establiments que fa 10 anys que la tenen: Hotel Terramar de Llafranc; Càmping Les Medes de l'Estartit; i l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Empordà.