Les regidories de Joventut dels ajuntaments de Castell-Platja d´Aro i Santa Cristina d´Aro han editat per primera vegada una agenda escolar del curs 2014-2015 que incorpora al final de cada mes unes pàgines suplementàries amb contingut informatiu al voltant de diversos temes de salut d´interès juvenil, com alimentació, hàbits saludables o sexualitat, entre altres.

Els 200 exemplars, que tenen la col·laboració de l´Institut Ridaura de Castell d´Aro i de l´Agència Catalana de la Joventut, s´han distribuït entre alumnes de tercer i quart d´ESO i de la UAC de l´institut i entre els joves del Programa de Formació i Inserció, Pla de Transició al Treball Guíxols-Vall d´Aro.

L´objectiu, va informar el consistori de Castell-Platja d´Aro, és «oferir als joves recursos, informació i enllaços a llocs web especialitzats, a través d´una eina d´ús quotidià». Les agendes combinen els continguts clàssics, com dades personals, calendari escolar, dietari a setmana vista o directori, amb informació sobre deu àmbits relacionats amb la salut. Aquests han estat elaborats a partir de l´assessorament de diversos professionals i de la Comissió per a la Prevenció de la Delinqüència Juvenil de Castell-Platja d´Aro.

En concret, hi ha il·lustracions de Carlos Azagra i informació sobre ciberaddicions i xarxes socials (al mes d´agost), alimentació (setembre), alcohol i conducció (octubre), malalties de transmissió sexual (novembre), relacions entre iguals i violència de gènere (desembre), sexualitat (gener), drogues (febrer), hàbits saludables (març), tabac (abril), i cocaïna i drogues de disseny (maig).