El torroellenc Quim Nolla, de 19 anys, condemnat a tres anys i nou mesos de presó perquè l'impliquen en els aldarulls que es van produir en el desallotjament de Can Vies de Barcelona el maig de l'any passat (cosa que ell nega) recorrerà la sentència. La primera acció que ha fet el nou lletrat que li porta el cas, Saturnino Suanzes, ha estat demanar una ampliació de cinc dies del termini establert perquè presenti recurs d'apel·lació a l'Audiència de Barcelona, de manera que tingui temps d'estudiar la sentència de primera instància i poder presentar els arguments.

Suanzes, que va accedir ahir a la documentació de cas, considera que hi ha diferents aspectes que creu que han de ser revisables, alhora que considera excessiva la pena (se'l condemna per un atemptat a l'autoritat ja que el jutge li atribueix haver llançat contra els antiavalots dels Mossos d'Esquadra una ampolla de vidre, la qual no va causar cap dany ja que va impactar contra l'escut d'un dels agents). Per un costat, considera que s'hauria de revisar la detenció: la veu "anormal" ja que, segons els agents, van seguir Nolla durant deu minuts abans de practicar la detenció.

Tampoc veu clar que se li atribueixi l'agreujant d'anar tapat amb una bufanda, quan aquesta prenda no ha estat aportada al judici. Nolla sosté que quan es va produir el llançament de l'ampolla ell era a casa d'unes amigues, cosa que elles ratifiquen.