La policia intervé 600 plantes de marihuana a Palafrugell

La plantació es trobava en un domicili on havien invertit 15.000 euros. Hi ha dues persones detingudes.

14.07.2015 | 15:06
Una imatge de la plantació de marihuana en una casa de Palafrugell.

Agents de la Policia Nacional van comissar 600 plantes de marihuana d'un domicili de Palafrugell. A banda hi havia 584 grams de la mateixa planta ja processada per a la venda, una pistola de fogueig i 850 euros. Tot plegat es va trobar en una casa de lloguer en la qual els llogaters havien invertit 15.000 euros per adaptar-hi la plantació de la substància estupefaent, concretament a una habitació i al garatge. Segons va informar la Policia Nacional en un comunicat, s'hi havia habilitat una instal·lació elèctrica, de reg i de ventilació especials. En el marc de l'operació policial també es va detenir a dues persones, una de nacionalitat espanyola i una altra de marroquina.

La investigació va començar a partir d'informacions de ciutadans anònimes que apuntaven tant al fet que a la casa s'hi venia droga com a que havia estat habilitada per cultivar plantes de marihuana. Segons la policia, aquests fets es van comprovar i es va identificar l'arrendatari de la casa, un home de nacionalitat espanyola de 37 anys. La policia va indicar que aquest s'encarregava del cultiu i del manteniment de l'immoble.

Comptador elèctric manipulat

També es va comprovar que la instal·lació elèctrica estava manipulada perquè el comptador no registrés el consum real. La policia va indicar que els tècnics de la companyia elèctrica xifren l'energia defraudada en una quantitat molt elevada. També es va detenir una altra persona, un marroquí de 24 anys, que presumptament era l'encarregat de les transaccions de venda de la droga als consumidors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema