La Federació Comarcal d'Esquerra del Baix Empordà va celebrar aquest dijous al vespre el congrés comarcal tal com marquen els estatuts. El congrés va tenir lloc a Palamós, i s'hi van escollir els membres que formaran part de la nova comarcal. Martí Fonalleras, de Calonge, va ser escollit president per als propers quatre anys, en relleu de Jordi Vilà, de Sant Feliu de Guixols.

Fonalleras va explicar que "el nostre objectiu és el de donar suport a les seccions locals de la comarca, als nostres grups municipals, als alcaldes i regidors". I va afegir que "vivim uns moments únics i històrics, tenim un objectiu a tocar i volem fer-ho possible. Treballarem de valent per aconseguir la llibertat del nostre poble i construir un nou país més just".

Altres càrrecs de la comarcal d'ERC són: secretari d'Organització, Xavier Vilà; d'Administració i Finances, Joan Gasull; d'Imatge i Comunicació, Xavier Gorro; de la Dona, Susagna Mustera; de Política Municipal, Montse Rovira; de Política Parlamentària, Jordi Regincós; i de Formació, Norbert Botella. També compta amb sis vocals.