La finca municipal de Can Pere Tià de Palamós acull per segon any consecutiu un camp de treball d'estiu organitzat per la Generalitat de Catalunya. En aquest cas són 25 joves de 14 a 17 anys i d'arreu de Catalunya, que des de la setmana passada i fins al proper diumenge fan una estada a la finca. Durant aquest període aquests joves realitzen projectes i serveis en benefici a la comunitat i, més concretament pel que fa a Palamós, relacionats directament amb el municipi. Aquestes tasques es realitzen en àmbits com la vall de Bell-lloc on fan neteges d'elements patrimonials al molí i a les rescloses del Mas Antoniet, al molí de Canyadell i a la Font del Llorer.

En l'àmbit del litoral fan actuacions de millora del medi natural i de regulació de l'ús públic, en especial a l'espai natural Castell-Cap Roig; i finalment executen també tasques de condicionament de la mateixa finca de Can Pere Tià.

Aquest camp de treball està dirigit per Minyons Escoltes de Girona i té el suport de les àrees de Joventut i de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós. La finca municipal de Can Pere Tià està situada al paratge de La Pietat.