La cantada d'haveneres de Begur que se celebra demà al pati de les Escoles Velles a les 22.30 hores tindrà enguany, i per primera vegada, una finalitat clarament solidària. Així ho ha decidir l'Ajuntament com a entitat organitzadora. Per això, ha decidit que els assistents a l'esdeveniment musical aportin un donatiu econòmic de 2 euros. La recaptació anirà destinada al banc dels aliments de Creu Roja, va dir el consistori.

La cantada d'havaneres arriba aquest dissabte a la 36a edició i comptarà amb l'actuació dels grups Peix Fregit de Palafrugell i Port-Bo de Calella de Palafrugell, ambdós integrats per tres homes.

Cadascuna de les dues formacions tocaran unes 13 peces al llarg de les dues parts de la cantada. Al final, com ja és tradicional, Peix Fregit i Port-Bo interpretaran conjuntament, també amb el suport del públic, La bella Lola i El meu avi. Peix Fregit compta actualment amb Jordi Tormo, Norbert Torrecillas i Pere Molina, director de Ràdio Begur. Per la seva banda, Port-Bo està format per Irineu Ferrer Mineu, Carles Casanovas i Pep Nadal. A part de gaudir del repertori musical de les dues agrupacions, els assistents també podran degustar el típic cremat.