El govern de Platja d'Aro defensa la contractació del nou sergent

Responen a ICV que està en comissió de serveis, que és una decisió tècnica i que la plaça sortirà a concurs

09.08.2015 | 07:18

El govern de Castell-Platja d'Aro va defensar ahir l'estricta legalitat en el nomenament d'un nou sergent arran de les acusacions d'ICV denunciant que "no s'ajusta a llei" i reclamant que es cobreixi la plaça per promoció interna, com es va fer ressò ahir Diari de Girona. En declaracions a aquest mitjà, el regidor de Seguretat Ciutadana, Miquel Àngel Chamorro, va replicar d'entrada que el nomenament ja es va fer fa dues setmanes per Junta de Govern i que el sergent treballa des de l'1 d'agost.
A més, va deixar clar que la decisió "no ha estat política sinó tècnica", presentada pel mateix cap de la Policia "que portava molts mesos assumint la feina de Cap i de sergent". Per tant, va reblar Chamorro, la contractació ha estat amb un "criteri tècnic" i va afegir que el sergent està en "comissió de serveis" després d'un procés d'"urgència absolutament legal" on han seguit "tots els passos", sense "cap pas en fals i ajustats a la llei". De fet, va prosseguir que "en els pròxims mesos la plaça sortirà a concurs públic". Llavors, va afegir el regidor de Seguretat, podran concórrer a la plaça "qualsevol persona que tingui l'acreditació per fer-ho", tant a "nivell intern" amb personal "de la casa" com qui ho vulgui de fora.
A parer del regidor, la denúncia d'ICV "no s'ajusta a la veritat" i busca "controversia, lluny de la intenció d'aquest govern". Chamorro va confirmar que ICV ha presentat un recurs i que "hi té tot el dret".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema