Begur aprofita la vella gespa del camp de fútbol per a dues escoles

L'Ajuntament ha col·locat nova gespa artificial al camp que calia renovar després de 13 anys i ha canviat el reg

17.08.2015 | 07:23
El camp de futbol de Begur amb la gespa artificial que s´hi ha col·locat.

Begur ha canviat la gespa artificial del camp de futbol, que calia renovar després de 13 anys, i ha substituït el sistema de reg. Segons va informar el consistori, l'actuació ha suposat una millora per a les dues escoles públiques de la vila, ja que s'ha aprofitat la gespa vella, encara en bon estat, per cobrir una pista de futbol sala de l'escola Doctor Arruga de Begur i un espai de pati de l'Olivar Vell d'Esclanyà. Una altra part de la gespa vella també s'ha col·locat a espais de l'entorn del camp de futbol.
En concret, el reaprofitament de la gespa antiga ha permès a l'Ajuntament un estalvi mínim de 12.000 euros, ja que no s'ha hagut de portar a un abocador. El cost global de l'actuació ha estat de 195.000 euros, uns 35.000 euros menys del pressupost inicial.
Segons el regidor d'Esports, Martí Aldrich, la renovació de la gespa artificial "calia fer-la", ja que l'actual tenia 13 anys. "I hem aprofitat l'actuació per millorar també el reg", va manifestar. La nova gespa artificial, amb el nou reg, s'estrenarà amb la nova temporada esportiva, que comença aquest setembre. De moment, la nova gespa ja s'ha col·locat, aprofitant l'aturada esportiva de l'estiu. Durant la primera quinzena del mes de setembre es preveu fer les proves de control definitives.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema