El conductor i únic ocupant d'un vehicle va morir la matinada de dissabte en un accident de trànsit a la carretera C-31 al terme de Palamós.

Segons va informar el Servei Català de Trànsit, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís del sinistre a les 7 del matí. Per causes que encara s'estan investigant, un turisme va sortir de la via i va topar contra un fanal en el punt quilomètric 326 de la carretera C-31.

Arran del sinistre es van activar tres dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres vehicles dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

Dos accidents a la c-31

El de Palamós és el segon accident mortal que es produeix a les comarques gironines en menys de 24 hores, també a la C-31.

Divendres, sobre les onze del matí, va morir un jove de 27 anys i veí de Pals en un accident a la carretera C-31 al seu pas pel terme altempordandès de Ventalló. El difunt és Mohamed Lakhal Chellaf, molt conegut a la zona i aquest estiu havia estat treballant en un xiringuito de la platja de Pals.