La paraula «mesquí» té tres accepcions d'acord amb el diccionari.cat del Grup Enciclopèdia Catalana, la segona de les quals és «menyspreable per manca o escassesa de qualitats morals, generositat, dignitat, etc». Els altres dos són «desgraciat, desventurat, digne de commiseració» i «escàs, esquifit, mancat d'amplitud». L'exalcalde de Sant Feliu de Guíxols, el convergent Joan Alfons Albó, ha emprat aquest adjectiu a les xarxes socials per referir-se al grup de Tots per Sant Feliu arran de la darrera interlocutòria que ha sortit del jutjat pel cas del sou de l'exvicealcalde, el seu soci de govern i exsocialista Pere Albó, la qual diu que no ha de retornar els diners que dues sentències van considerar que havia cobrat indegudament. Per l'escrit d'Albó, el convergent, dedica a TSF?la segona accepció de «mesquí».

Segons l'exalcalde, durant el procés judicial per aquest cas TSF?va difamar i «enganyar els ciutadans». La interlocutòria, que diu que l'exvicealcalde no ha de retornar res perquè li queda compensat amb el càrrec de primer tinent d'alcalde, afegeix que les acusacions de Tots per Sant Feliu són quasi de caràcter penal, si bé «no tenen la deguda acreditació». Albó afegeix a l'escrit: «Recordeu el que afirmaven (TSF): "lladres, s'arrosseguen pel fang, és la compra del pacte, que tornin el que han robat.."». «Com a mínim haurien de demanar perdó -segueix- als ciutadans per haver-los enganyat, o per la seva desmesura. Però poc espereu de qui és mesquí».

Josep Saballs (TSF) no ha entrat a valorar les declaracions d'Albó: «No mereix perdre-hi el temps. El lloc de debat és el ple, i no el Facebook, i com que no hi ve (Joan Alfons Albó), no es pot debatre». Malgrat que la interlocutòria del jutjat desestima la petició de Tots per Sant Feliu que Pere Albó retornés els diners, Saballs recorda que dues sentències fermes van anul·lar els pagaments i, per tant, «es van fer coses malament».