Doble ensurt en un supermercat a l'engròs de Palamós. Es tracta d'un establiment del polígon industrial que el dissabte dia 3 rebia un primer intent de robatori en forma de butron -forat a la paret- i en menys d'una setmana, el divendres següent, n'era de nou víctima d'uns lladres que també van obrir un forat a la paret per robar la caixa forta del local. Finalment, però, tant en una ocasió com l'altra, l'alarma es va activar i això va permetre que juntament amb l'arribada de la policia no s'acabessin emportant res. De moment, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Palamós sospiten que qui hi ha el darrere d'ambdós intents de robatori podrien ser els mateixos individus però, de moment, no hi ha detencions.

El primer intent de robatori frustrat es va produir el voltant de la mitjanit del dissabte 3 d'octubre. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'alerta que s'havia disparat l'alarma del supermercat a l'engròs Comerco però en arribar-hi, van veure que hi havia un butró fet per entrar dins del local comercial però no s'havien endut res. Aquest mateix dia, uns lladres també van intentar robar en un supermercat Dia que hi ha a Vall-llobrega amb el mateix mètode però tampoc van aconseguir robar-hi.

L'últim fet, però, es va produir el divendres de la setmana passada a la matinada. En aquest cas els lladres van escollir les oficines per fer-hi el forat, van intentar obrir la caixa però no van poder i van fugir en saltar l'alarma. En els dos casos Policia Local i Mossos van anar al lloc i investiguen qui hi ha al darrere.