Mostra de com fer un pastís de poma a càrrec de Josep Brugués

18.10.2015 | 07:08
Toni Cabrera, de l´Alba, amb Brugués (a la dreta) al "showcooking".

Les Jornades Gastronòmiques La Poma a la Cuina que se celebren el aquest mes a Torroella de Montgrí i l'Estartit van organitzar a l'Estartit un showcooking on el pastisser local Josep Brugués va ensenyar a fer un pastís de poma. Pel dissabte de la setmana que ve, les Jornades Gastronòmiques han programat a Torroella un concurs popular de pastissos de poma. En les jornades, organitzades per l'Ajuntament i l'Estació Nàutica de l'Estartit, els restaurants participants ofereixen menús o selecció de plats a la carta amb la poma com a principal element. Hi prenen part els restaurants Picasso i Palau Lo Mirador a Torroella de Montgrí; i Medes II, Alba, Club Nàutic, La Palmera i La Gaviota a l'Estartit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema