La Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre lliura avui els Premis Timó 2015. Aquest serà un dels actes de la 35a Festa del Gremi d'Hostaleria i es durà a terme a l'Hotel Restaurant La Malcontenta by Casamar de Palamós a partir de les vuit del vespre, on es lliurarà el Timó d'Or a Anna Ensesa Montsalvatge, en reconeixement a la seva trajectòria i al llegat de la família Ensesa en el turisme de la Costa Brava, a la qual van ajudar a posicionar-la a nivell mundial com una destinació turística de qualitat.

El Timó d'Argent serà per al Club de Vela Palamós, per la seva trajectòria en el món de la vela i per l'aportació en la promoció turística de la Costa Brava amb organització d'esdeveniments internacionals com la Christmas Race. També es lliurarà el Premi Cooperativa 2015 al proveïdor de l'any, enguany per l'empresa RM Assessors, en reconeixement a la seva tasca d'assessorament i serveis a les empreses del sector.

A més, la Unió també premiarà entitats que han dedicat esforç a la implantació de la qualitat en el sector turístic, un dels principals objectius pel qual treballa l'associació any rere any, i per aquest motiu, es lliurarà el Diploma de Qualitat 2015 a la Diputació de Barcelona i a la Cambra de Comerç de Barcelona, per la seva tasca per l'impuls de la qualitat en el sector turístic i el seu esforç i tenacitat en el manteniment del projecte SICTED a la província de Barcelona.

A banda dels premis i els diplomes, es farà també un reconeixement als associats d'establiments que enguany celebren el seu 25è o 50è aniversari d'activitat: 25 anys d'activitat del Restaurant Royal de Tamariu; i 50 anys d'activitat de l'Hotel Garbí de Calella de Palafrugell.

Els actes de la 35a Festa del Gremi d'Hostaleria van començar aquest dilluns amb el Torneig Pitch & Putt Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre al Pitch & Putt de Gualta, amb la també col·laboració del Club Golf i Pitch & Putt Palamós. També demà se celebrarà la ja habitual missa en honor a Santa Marta, patrona de l'hostaleria a l'església de Sant Feliu de Boada, localitat on també es durà a terme el posterior dinar de germanor, amb la col·laboració dels restaurants associats de Sant Feliu de Boada i Palau-sator, l'INS Baix Empordà, l'Ajuntament de Palamós, i diversos proveïdors.