El prostíbul Eclipse de Mont-ras reobre avui les portes d'acord amb el cartell que fa uns dies que hi penja anunciant pel 26 de febrer la «gran inauguració». La intenció del propietari del bordell, José Moreno, és convertir aquest establiment en una residència geriàtrica però, mentre es recull la documentació i es fan els tràmits administratius corresponents, l'Eclipse mantindrà la seva activitat. L'alcalde de Mont-ras, Carles Salgas, va comentar ahir que les converses per reconvertir l'activitat han seguit, però que la seva plasmació va per llarg, almenys un any si tot anés bé.

A principis de desembre, un cartell a l'entrada del prostíbul anunciava el tancament del local des del 7 de desembre per vacances i reformes. Aleshores, va divulgar-se la intenció de la propietat de reconvertir l'activitat: de bordell a residència per a persones grans.

Ja hi havia converses de la propietat amb l'Ajuntament. Una remodelació de negoci, situat a peu de la carretera C-31, que l'alcalde va comunicar que veia amb molt bons ulls.

El canvi d'activitat, però, encara haurà d'esperar. Un cop enllestides les reformes que es van anunciar el desembre, el prostíbul reobre i, en principi, seguirà aquest negoci fins al tancament definitiu per convertir l'edificació en una residència geriàtrica.

Tant des de l'entorn de Moreno com el mateix alcalde van confirmar ahir que les converses perquè l'Eclipse esdevingui una residència per a gent gran segueixen endavant, i aquesta és la voluntat de la propietat.