El grup municipal de Guíxols des del Carrer, a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, recupera la municipalització dels serveis funeraris del municipi, ja que els considera excessivament cars. El grup considera que ara és un bon moment perquè l'Ajuntament faci un estudi per valorar quina fórmula de gestió és la més adient, ja que s'està tramitant el plec de clàusules del nou ?contrac?te del manteniment del cementiri municipal.

Guíxols des del Carrer ha explicat aquest posicionament a través d'un comunicat, el títol del qual és prou explícit: "Morir-se surt massa car també a Sant Feliu de Guíxols" -el febrer passat, el grup de la CUP va denunciar que "morir a Girona és car" i va plantejar una moció a l'Ajuntament per estudiar altres fórmules que n'abaratissin el preu, però no va prosperar.

Guíxols des del Carrer entén que l'estudi hauria d'avaluar quins serveis es poden municipalitzar i "evitar d'aquesta manera els alts costos que actualment ha creat la concessió del servei a una empresa privada". El regidor Jordi Lloveras recorda que Camprodon, Reus o Terrassa ja tenen el servei municipalitzat, en part o totalment.