Pals concedeix una llicència per a la instal·lació d'una antena de telefonia mòbil

17.03.2016 | 07:36

L'Ajuntament de Pals ha concedit una llicència per tal que la companyia de telefonia Vodafone pugui instal·lar una antena de telefonia mòbil al carrer de la Mostela de la urbanització Pineda de Pals. Fonts municipals han informatque aquesta concessió és fruit d'una petició que la mercantil Vodafone España, SAU va efectuar a l'Ajuntament per ubicar una antena en aquesta zona. A partir de llavors, l'Ajuntament va començar a estudiar tècnicament la proposta i els serveis tècnics municipals han emès finalment els informes favorables en els àmbits jurídic, mediambiental i urbanístic. En conseqüència, la junta de govern local celebrada el passat 17 de febrer va aprovar la concessió.
El regidor de Noves Tecnologies, Xavier Coll, ha manifestat que «l'Ajuntament facilitarà i farà tot el que estigui a les seves mans perquè els serveis de telecomunicacions al nostre poble millorin i, aquest cas de Vodafone, n'és un exemple».
En el darrer ple municipal, l'Ajuntament va aprovar una moció per unanimitat en què posava de manifest les deficiències en el servei de telefonia mòbil i d'Adsl que ofereix la companyia Movistar. La moció també insistia en el paper jugat per l'Ajuntament, que en tot moment ha intentat posar facilitats a Movistar per millorar el servei, però no n'ha rebut cap resposta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema