L'Ajuntament de Palamós té previst asfaltar, aquest any, el vial del Port, en el tram entre el carrer Roqueta i la carretera de La Fosca, un projecte que té un pressupost de 64.000 euros. Segons avançava ahir Ràdio Palamós, el consistori estaria negociant ara amb la Generalitat perquè ajudi a pagar l'obra, atès que el vial és utilitzat majoritàriament per vehicles pesants que transporten mercaderies que entren o surten del port palamosí. Aquest projecte, que va ser aprovat aquest mes de març en Junta de Govern Local, contempla la pavimentació del vial del Port, oficialment ronda de l'Est, entre el carrer de Roqueta i la Carretera de La Fosca i preveu un termini d'execució de dues setmanes.

Asfaltatge de carrers

D'altra banda, l'Ajuntament de Palamós també va fer l'aprovació inicial del projecte d'asfaltatge de carrers per a aquest any 2016. En aquest cas, es va fer aquest tràmit per poder demanar la corresponent subvenció a la Diputació de Girona. El document, però, encara no és definitiu i, motiu pel qual no es coneix quins carrers afectarà.

Tot i això, la proposta que es va aprovar planteja actuar en vuit trams de carrers, amb una superfície total de 5.875 metres quadrats: l'avinguda de Catalunya, entre els carrers de Nàpols i del Mar; trams dels carrers de Rosselló, Aragó, Provença, Riera d'Aubi, Muntaner i Foment, així com actuacions puntuals a Santa Bàrbara i Pere Joan. El pressupost de l'Ajuntament de Palamós per a aquest any 2016 destina una partida de 160.000 euros a l'asfaltatge de carrers.