El Consell Comarcal del Baix Empordà ha acollit avui el lliurament del Premi Emprenedor de l´any 2015 i el VIII laboratori d´idees empresarials, encapçalat pel President del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català i Pagès, i per la coordinadora territorial de joventut a Girona, Agnès Fàbregas.

El Premi Emprenedor@ de l´any 2015 ha estat per Empordà Caní, una empresa especialitzada en serveis canins, que la diferencia el fet que tots els seus productes, tant d´alimentació com de cura veterinària, són 100% naturals per garantir el benestar de les mascotes, ha informat el Consell. Arnau Noguer Calabús, el guanyador, ha estat escollit d´entre les persones emprenedores assessorades des de l´Àrea de Promoció Econòmica i Turisme el 2015: «Per a nosaltres el premi és una empenta que ens ajudarà molt a tirar endavant i poder desplegar tot el projecte».

El guanyador ha rebut una inscripció gratuïta durant un any a PIMEC joves empresaris Girona; formació universitària gratuïta de la Business School de la UOC, un seminari de 25 hores; la creació d´un vídeo promocional de l´empresa realitzat per Marc Planagumà de Produccions Minnim; cinc sessions personalitzades de màrqueting cortesia de l´Àrea de Promoció econòmica i turisme, i l´assessorament de Joan Rius, prestigiós empresari de Rius Nadal i mentor.

A continuació, s´han lliurat els premis de la vuitena edició del concurs de projectes empresarials "el Laboratori d´Idees empresarials", el qual premia el talent i la innovació dels joves del Baix Empordà.

En aquesta edició els participants han gravat un vídeo per explicar el seu projecte i han concursat en tres categories diferents: el vídeo més votat, la idea més innovadora i el premi especial del jurat. Els guanyadors han rebut una GoPro i tots els participants han estat obsequiats amb un diploma i el carnet jove, per cortesia de la Direcció General de Joventut.

En la categoria de vídeo de presentació més votat al Facebook ha guanyat Wisam, un negoci de pastisseria a la Bisbal amb especialitats marroquines realitzat per Wiam Nouamane i Samia Haddouzi, estudiants de l´INS la Bisbal. En la categoria d´idea més innovadora i original ha guanyat Jutali, una empresa de serveis de menjars a domicili per a gent gran, realitzat per Lídia Martín, Tatiana Lopes i Judit López, estudiants de l´INS la Bisbal. Finalment, el premi especial del jurat ha estat per Ronda Brava, un servei especialitzat en turisme a la Costa Brava fet per un grup d´estudiants del PFI-PPT Guíxols- Vall d´Aro.