El Consell Comarcal premia l'emprenadoria

Ha entregat els guardons del Premi Emprenador de 2015 i del Laboratori d'idees empresarials

20.05.2016 | 16:27
Els premiats, amb els representants del Consell
Els premiats, amb els representants del Consell

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha acollit avui el lliurament del Premi Emprenedor de l´any 2015 i el VIII laboratori d´idees empresarials, encapçalat pel President del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català i Pagès, i per la coordinadora territorial de joventut a Girona, Agnès Fàbregas.
 
El Premi Emprenedor@ de l´any 2015 ha estat per Empordà Caní, una empresa especialitzada en serveis canins, que la diferencia el fet que tots els seus productes, tant d´alimentació com de cura veterinària, són 100% naturals per garantir el benestar de les mascotes, ha informat el Consell. Arnau Noguer Calabús, el guanyador, ha estat escollit d´entre les persones emprenedores assessorades des de l´Àrea de Promoció Econòmica i Turisme el 2015: «Per a nosaltres el premi és una empenta que ens ajudarà molt a tirar endavant i poder desplegar tot el projecte».
 
El guanyador ha rebut una inscripció gratuïta durant un any a PIMEC joves empresaris Girona; formació universitària gratuïta de la Business School de la UOC, un seminari de 25 hores; la creació d´un vídeo promocional de l´empresa realitzat per Marc Planagumà de Produccions Minnim; cinc sessions personalitzades de màrqueting cortesia de l´Àrea de Promoció econòmica i turisme, i l´assessorament de Joan Rius, prestigiós empresari de Rius Nadal i mentor.
 
A continuació, s´han lliurat els premis de la vuitena edició del concurs de projectes empresarials "el Laboratori d´Idees empresarials", el qual premia el talent i la innovació dels joves del Baix Empordà.
 
En aquesta edició els participants han gravat un vídeo per explicar el seu projecte i han concursat en tres categories diferents: el vídeo més votat, la idea més innovadora i el premi especial del jurat. Els guanyadors han rebut una GoPro i tots els participants han estat obsequiats amb un diploma i el carnet jove, per cortesia de la Direcció General de Joventut.
 
En la categoria de vídeo de presentació més votat al Facebook ha guanyat Wisam, un negoci de pastisseria a la Bisbal amb especialitats marroquines realitzat per Wiam Nouamane i Samia Haddouzi, estudiants de l´INS la Bisbal. En la categoria d´idea més innovadora i original ha guanyat Jutali, una empresa de serveis de menjars a domicili per a gent gran, realitzat per Lídia Martín, Tatiana Lopes i Judit López, estudiants de l´INS la Bisbal. Finalment, el premi especial del jurat ha estat per Ronda Brava, un servei especialitzat en turisme a la Costa Brava fet per un grup d´estudiants del PFI-PPT Guíxols- Vall d´Aro.

 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

El Baix Empordà

Sant Feliu de Guíxols projecta un aparcament de 600 places a la Corxera

L'equip de govern engega el procés perquè les obres siguin una realitat en dos anys i s'enterri el...

El nou passeig de l´Estartit serà presentat al desembre o al gener

El nou passeig de l´Estartit serà presentat al desembre o al gener

Afectarà l'àmbit que és competència de Ports, des del moll fins a la rotonda del torrent d'en Planes

La recerca a Sant Antoni dels desapareguts no aporta noves pistes

La troballa de roba i objectes que van fer els Mossos d'Esquadra fa pocs dies i aquest cap de...

Un decret de Sais sobre Sorea engega una nova polèmica amb l´oposició

Sais ha afirmat que l'únic acord que pren en el decret és treure aquest import -que correspon al...

ERC de Palafrugell vol que l´Ajuntament anul·li la llicència del Golfet

ERC de Palafrugell vol que l´Ajuntament anul·li la llicència del Golfet

El ple de la corporació debatrà avui una moció presentada pels republicans perquè el permís...

Suspenen la recerca de la parella desapareguda fa dotze dies a s´Agaró

La mala visibilitat i el fort onatge han obligat els serveis d'emergència a retirar-se de la zona

Enllaços recomanats: Premis cinema