La polèmica envolta la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, alguns treballadors de l'Ajuntament i delegats sindicals de CCOO. El darrer cas ha estat la denúncia a través de les xarxes socials d'un agent i delegat sindical de CCOO, Antoni Sánchez, que la policia va retornar a una treballadora municipal el vehicle retirat per la grua sense cap càrrec, mentre que a altres conductors se'ls va fer pagar en la mateixa situació. Una denúncia d'aquestes característiques corre com la pólvora, i més a les xarxes socials, de manera que el cap de la Policia Local, Josep Miñarro, va emetre ahir un comunicat al regidor del cos, Jordi Vilà (ERC), on explicava el que va passar i que és una pràctica habitual arxivar les denúncies en els casos de vehicles retirats quan la prohibició d'estacionar és provisional.

Miñarro explica que dilluns al matí es van retirar set vehicles aparcats al passeig del Mar per fer espai als camions de TV3. La prohibició provisional d'aparcament havia estat senyalitzada. Sis dels propietaris van retirar el cotxe pagant la grua però la setena, una treballadora de l'Ajuntament i delegada CCOO, se li va queixar ja que afirmava que el tenia ben estacionat. Aleshores, Miñarro va ordenar l'entrega del vehicle a la dona sense pagar la grua.

El cap afegeix que aquesta és una pràctica habitual ja que, en ocasions, aquesta senyalització provisional es desplaça o els conductors no la veuen. Així, apunta que si els altres sis conductors que van retirar el cotxe i van abonar la grua presenten un recurs, la denúncia quedarà arxivada i se'ls retornarà l'import de la grua. Miñarro afirma que aquesta pràctica està avalada judicialment ja que diversos agents ja van denunciar l'entrega dels vehicles sense càrrec i el jutjat va veure la pràctica correcta.