Palafrugell licita tres obres per un valor de dos milions d'euros

Són el nou local social de la Sauleda, la urbanització del carrer Chopitea i el vial nord de circumval·lació

09.06.2016 | 07:24

L'Ajuntament de Palafrugell ha licitat tres obres que suposaran una inversió de 2.003.092,79 euros i que serviran per consolidar unes infraestructures importants per al desenvolupament del municipi.

Es tracta dels projectes del local social de La Sauleda, el projecte d'urbanització del carrer Chopitea i el vial de circumval·lació nord que transcorre en part per la població de Begur. L'alcalde Juli Fernández ha comentat que "aquestes actuacions suposaran un important impuls pel que fa a infraestructures per al nostre municipi".

L'àmbit d'actuació previst en el projecte del carrer Chopitea és discontinu i comprèn per una part els terrenys situats a l'encreuament del carrer Chopitea i l'avinguda Antoni J.Rovira i, per l'altra, els terrenys de la major part de l'illa definida pels carrers Chopitea, Pintor Joan Serra i Ermità Corbera. Aquestes obres s'han licitat per un import de 761.852,93 euros.

Aquesta actuació té l'objectiu de definir les característiques de la intervenció de la urbanització dels carrers Pintor Joan Serra i de l'Ermità Corbera a Calella de Palafrugell, amb una superfície d'actuació de 2.642 metres quadrats.

Quant a l'anella de circumval·lació, l'obra té un termini de tres mesos d'execució i proposa la construcció d'un tram que va de la rotonda de l'avinguda Pompeu Fabra fins al polígon. D'aquesta manera es completarà l'anella que segueix fins a l'avinguda d'Espanya, la de la Generalitat, el carrer de Torroella i Mestre Sagrera. Les obres d'aquesta anella s'han licitat per un import de 891.255,31 euros.

El nou local social de La Sauleda de Palafrugell comptarà amb un espai de quasi 300 metres quadrats. D'aquesta manera, l'espai suposarà comptar amb 140 metres quadrats de superfície útil de més aproximadament. El nou local comptarà amb una gran sala polivalent, un pati privat, magatzem, banys, despatxos i petites sales, condicionades per fer-hi tot tipus d'activitats, així com un gran porxo d'entrada i un vestíbul per a la distribució dels diferents espais per evitar entorpir les activitats paral·leles. Les obres s'han licitat de 349.984,55 euros.

D'altra banda, també cal destacar que el projecte de remodelació del passeig de Llafranc es portarà a aprovació definitiva en el proper plenari i es licitarà la primera fase per un valor de 458.596,98 euros, mentre que la segona fase tindrà un import de 1.411.716,81 euros.

L'obra del passeig de Llafranc serà la principal inversió municipal recollida en el pressupost d'aquest any amb una partida de 450.000 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

El Baix Empordà

Rep l´alta després de 113 dies ingressat el segon bomber amb botulisme

De totes les jornades que ha estat a l'hospital Josep Trueta, 99 les ha passat a la Unitat de...

El setmanari ganxó «Àncora» tanca després de 69 anys de vida

Els responsables del setmanari de Sant Feliu de Guíxols Àncora han anunciat que la publicació...

Analitzaran roba trobada al fons marí de s´Agaró per si és dels desapareguts

Si hi ha el mínim indici que podria ser de la parella desapareguda, la recerca es reprendrà

L´encreuament de la C-31 cap a l´Escala tindrà una rotonda l´any que ve

L´encreuament de la C-31 cap a l´Escala tindrà una rotonda l´any que ve

Ricard Font es compromet a estudiar els suggeriments del territori sobre les carreteres i diu que...

Segueix a s´Agaró la recerca de la parella desapareguda dijous

Els Mossos d´Esquadra continuen investigant les circumstàncies de cas

Enllaços recomanats: Premis cinema