La directora del Servei Català de Trànsit (SCT), Eugenia Doménech, i l'alcalde de Santa Cristina d'Aro, Xavier Sala, han signat el Conveni marc de col·laboració en matèria de seguretat viària i també tots els annexos del Conveni, entre aquests, l'Annex per a la redacció d'un pla local de seguretat viària per a aquest municipi.

Mitjançant aquest conveni marc s'establirà una col·laboració continuada entre l'SCT i l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, amb la finalitat de desenvolupar accions concretes de trànsit per augmentar la seguretat viària al municipi, que té una població de 5.089 habitants. Ambdós organismes es comprometen a desenvolupar polítiques per a una mobilitat més segura i per a la reducció de les víctimes d'accidents de trànsit a les vies i carrers de la població, que principalment són de caràcter lleu.

En aquest sentit, l'SCT i l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro han signat també tots els annexos del Conveni marc, entre els quals hi ha la redacció d'un pla local de seguretat viària per a aquest municipi.