Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 12 de juliol a Palafrugell, un home de 20 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Girona, com a presumpte autor de quatre delictes de robatori amb força a domicilis de Palamós, en els quals es va apoderar d'aparells electrònics, diners en efectiu i joies. Segons va informar ahir la policia catalana, l'home va ser interceptat en una rotonda a l'entrada del nucli de Llafranc (Palafrugell), on una patrulla de la Policia Local va aturar el vehicle que conduïa l'arrestat perquè tenia el segell de la ITV caducada.

Els mossos atribueixen al detingut tres robatoris comesos el passat 21 de febrer en domicilis del carrer Josep Pla de Palamós, als quals va accedir després de forçar les finestres i se'n va endur rellotges, diners en efectiu, aparells electrònics i equipacions per practicar submarinisme.

El quart dels robatoris va tenir lloc el passat 17 de juny a la zona de la Fosca de Palamós, quan l'home va accedir a una casa després de trencar els vidres d'una finestra i va treure una televisió a l'exterior. En aquesta ocasió però, no va poder apoderar-se de res, ja que va fugir precipitadament en veure's sorprès per una patrulla de la Policia Local. Els mossos van aconseguir identificar l'autor després que testimonis presencials els facilitessin la seva descripció i la matrícula del vehicle. El detingut, que té antecedents, va passar dijous passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d'Empordà, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.