La 21a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d´Empordà baixa aquest diumenge el teló superant els 30.000 espectadors. Una xifra un xic inferior a la de l´any passat, l´edició més multitudinària de la seva història, quan es van assolir els 33.000 assistents.

Des de l´organització, la portaveu, Eva Gasull, assegura que estan «satisfets» dels resultats, que s´han mantingut, i destaca que la fira està «consolidada» i s´ha convertit en un referent; un dels esdeveniments més punters de circ de tot Catalunya.

Durant tres dies, petits i grans han pogut gaudir d´una seixantena de propostes -la majoria d´elles gratuïtes- d´unes 30 companyies. Circ contemporani, cabaret, trapezi, clown, aeri, diàbolo, malabars o màstil. Els espectacles de 15feet6, UpArte, Circo Los, Nueveuno, Marcel Tomàs i Circ Vermut han estat les propostes que més han agradat.

Fent balanç, l´organització ha posat en relleu la consolidació de l´Espai Fira que es va estrenar l´any passat i que acull el servei de bar amb un escenari on tenen lloc actuacions de circ i concerts musicals. Enguany, s'ha comptat amb un escenari més, el Museu de la Terracota.

De cara als propers anys, Gasull ho té clar: «continuar fent riure i passar una bona estona al públic durant un cap de setmana». I és que la Fira vol ser plataforma d´exhibició i difusió de les arts de carrer per apropar la cultura al públic en general.