Un treball sobre el turisme de negocis, Beca Xiquet Sabater

És un projecte d'especialització en el seguiment esportiu i de salut centrat a Lloret de Mar

30.07.2016 | 07:24
El jurat amb les finalistes de la Beca.

La fase final de la XX edició de la Beca Xiquet Sabater va celebrar-se ahir a l'Hotel Aigua Blava de Begur, convocada per la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre i el mateix hotel, i que compta amb la col·laboració de La Caixa i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Els membres del tribunal van escollir Clàudia Trias Díaz com a guanyadora de l'edició d'enguany, qui destinarà l'aportació de la beca, 2.800 euros, a cursar el Màster en Turisme Cultural a la Universitat de Girona.

El treball de la guanyadora és una proposta enfocada al turisme de negocis a la Costa Brava, en concret a Lloret de Mar. Es tracta d'un projecte d'especialització del turisme de negocis a la destinació, en el segment esportiu i de salut, aprofitant i complementant-ho amb la Certificació de Destinació Turística Esportiva que l'Agència Catalana de Turisme ha atorgat a Lloret de Mar.

Els membres del tribunal també han acordat atorgar un accèssit per l'import de 1.200 euros a M. Àngela Pujals Vilà, que els destinarà al Màster en Planificació i Gestió de Destinacions Turístiques de la Universitat de Girona. El seu treball és un projecte per comercialitzar la destinació Girona-Costa Brava com una Ciutat Creativa UNESCO en gastronomia.

Els membres del tribunal, encarregats de valorar els treballs i d'entrevistar als candidats per tal de poder elegir al becari, han estat: Josep M. de Vehí, representant dela família Sabater i gerent de l'hotel Aigua Blava; Bàrbara Hallé presidenta de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre; Octavi Bono, Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya; Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Joaquim Majó, degà de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona; Gemma Batlle, directora de Banca d'Institucions Girona de La Caixa; Gonzalo Herrero, director de l'Institut Escola Hostaleria i Turisme de Girona; Joan Manel Borromeo, director de l'INS Baix Empordà, i Jordi Mias, director de l'hotel Carlemany i guanyador de la III Beca Xiquet Sabater.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema