Accident mortal de trànsit en ple pont del 15 d'agost.

El conductor d'un turisme ha mort aquest matí després que el seu vehicle s'incendiés després de xocar amb un altre cotxe a Gualta.

El sinistre viari ha tingut lloc al voltant de dos quarts de deu del matí a l'enllaç entre la C-31 i la GI-643, a prop d'una corba.

Es tracta d'un xoc lateral de dos turismes, un dels quals ha començat a cremar després de l'impacte. L'ocupant no ha sobreviscut tot i l'arriba dels serveis d'emergències ja que ha estat sorprès per les flames fatals. Per ara es desconeix la identitat del finat.

En l'altre cotxe implicat en l'accident de trànsit hi viatjava una família.

Es tracta de cinc persones que han quedat ferits de gravetat. Hi ha una dona de 38 anys, un home de 40 i tres nens ed 15, 10 i cinc anys. El SEM els ha traslladat a l'hospital Josep Trueta de Girona en quatre ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat.

La carretera GI-643 s'ha tallat al trànsit a l'alçada de Gualta per l'accident i el treball dels efectius d'emergències durant unes tres hores. Al voltant de la una del migdia s'ha reobert al trànsit.

Molts veïns de Torroella i de la zona propera al sinistre viari aquest matí s'han sorprès al veure una gran fumera que procedia de l'àrea afectada.