La Festa Major de Castell d'Aro, que enguany té previstes una vintena d'activitats, arrencarà avui amb el pregó a càrrec de Montserrat Puig, de Can Medir, que se celebrarà a la plaça Poeta Sitjar a les set de la tarda.

Així, segons va informar ahir el consistori de Castell-Platja d'Aro, les festes s'allargaran fins a l'11 de setembre i la gran protagonista serà la música, amb la rumba-rock de Toni Cayena, que actuarà avui just després dels monòlegs del televisiu José Corbacho, sardanes, concert i ball amb La Selvatana, Orquestra Maribel, Di-Versiones, Hotel Cochambre, Luka Caro i les havaneres de Peix Fregit.

A més, també s'organitzaran activitats esportives, d'animació i atraccions infantils, correfoc i sardanes, entre d'altres.

Pel que fa als més petits, podran gaudir de l'Hora del Conte amb Ktraska Cia., de l'espectacle de màgia Bombolles gegants, de la festa de l'escuma i inflables, d'un taller de maquillatge i d'animació infantil i xocolatada.

D'altra banda, també se celebrarà la missa solemne, el correbars i percussió amb Gàrgoles de Foc, el campionat de petanca, la cursa BTT infantil (de 4 a 10 anys), el Holi Festival i el Correfoc, la tradicional i popular passejada en bicicleta fins a la Font Picant o la circulació de mini trens al Parc de l'Estació, entre altres activitats.

Organitzada per l'entitat Casino Castellarenc, la Festa Major compta amb el patrocini de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, i la col·laboració de diverses entitats locals.