L'Ajuntament de Palafrugell ha iniciat les obres d'urbanització del Pla de Millora Urbana (PMU) del carrer Chopitea amb l'avinguda Antoni J. Rovira, de Calella de Palafrugell. L'àmbit d'actuació afecta, per una part, els terrenys situats a l'encreuament del carrer Chopitea i l'avinguda Antoni J.Rovira, i d'altra part, els terrenys de l'illa definida pels carrers Chopitea, Pintor Joan Serra i Ermità Corbera.

L'Ajuntament palafrugellenc ha informat que les tasques que s'hi duen a terme tenen l'objectiu de redissenyar les seccions dels carrers Pintor Joan Serra i Ermità Corbera, augmentar l'amplada de les voreres en tots els carrers, plantar arbrat al llarg dels carrers i completar la urbanització del carrer Ermità Corbera. El cost d'aquesta actuació és de 761.852,93 euros i tindrà un termini d'execució de quatre mesos i mig, segons han comunicat les fonts municipals.

Segons l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, «aquestes obres milloraran l'entorn no només pels veïns dels carrers afectats, sinó també per tota aquella gent que ens visita». «Es tracta d'una inversió important economicament que ha de dignificar l'entrada del nucli de Calella de Palafrugell», ha afegit el batlle.

Les obres han començat pel tram del carrer Pintor Joan Serra i l'accés a les propietats només es podrà fer a peu per la vorera de la façana sud. L'accés rodat de vehicles no serà possible, ni tampoc l'entrada de vehicles als garatges mentre durin les obres, han afegit les fonts municipals.

Durant el transcurs de les obres, el carrer Pagell s'habilitarà de doble sentit i, per tant, no s'hi podrà aparcar. També es canviarà la ubicació dels contenidors d'escombraries dels carrers Pintor Joan Serra i Ermità Corbera, han precisat les fonts de l'Ajuntament palafrugellenc.