Un incendi va cremar ahir, el magatzem de barques adjacent a la sala de festes Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols, sense causar cap ferit. L'espai de 84 metres quadrats que dóna al moll ganxó, va quedar totalment afectat pel foc que va cremar amb virulència i va provocar una intensa fumera, visible des de diversos punts del municipi. El foc que va començar cap a un quart de dues del migdia, va afectar la coberta del magatzem, formada per encavallades de fusta, que va cedir i es va ensorrar. A més, va afectar uns 15 metres de façana i la part interior del taller i d´una nau posterior que hi és adjacent. Segons van informar Bombers, tot i que aquest magatzem forma part d´una nau compartimentada, amb una paret mitgera que el separa de la sala de ball de la discoteca, aquesta última va patir danys lleus.

Fins al lloc dels fets -el carrer Cristòfol Colom- es van desplaçar fins a dotze dotacions dels Bombers i dues hores i mitja més tard (a tres quarts de quatre de la tarda) van donar per controlat l´incendi. Tot i això, hi van estar treballant encara unes hores més per tal d´acabar de refredar tota l´estructura afectada i per remullar l´interior del magatzem on, en el moment de l´incendi, es guardava material divers. A banda dels bombers, hi van treballar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, efectius de la Policia Local i el SEM, tot i que l'incendi no va provocar ferits ni tampoc va caler dur a terme cap desallotjament preventiu. Durant les tasques d´extinció es van controlar els accessos i es va tallar el pas al moll des de la Rambla.

Fins a l´espai afectat es va desplaçar l´alcalde del municipi, Carles Motas, que just ahir s´incorporava a la feina després d´un període de baixa, i tècnics municipals, els quals estudiaran l´estat de l´estructura del magatzem per veure si cal enderrocar la part afectada per les flames, ja que façana de la nau va patir esquerdes i podria ser que s´hagués de tirar a terra. Mentre no es decideixi què fer, i per precaució, l'Ajuntament mantindrà el carrer tallat.

Respecte a la sala de ball de Las Vegas -on es van personar els ­propietaris per comprovar-ne l´estat- hi hauria caigut una petita part del sostre que hauria caigut damunt de l´escenari. Així, segons va avançar Ràdio Sant Feliu, l´incendi també hauria afectat un camerino que es comunicava amb el magatzem i hauria causat danys a l´escenari, a conseqüència de l´aigua utilitzada per apagar el foc.