Un incendi a l'antic càmping La Coma de Palamós va obligar, dimarts a la nit, a desallotjar un edifici de veïns del carrer Salavert, molt pròxim a la zona afectada. Segons van informar ahir els Bombers de la Generalitat, l'avís va tenir lloc cap a les nou de la nit i s'alertava d'una densa columna de fum que sortia de les instal·lacions d'aquest antic càmping en el qual actualment no es desenvolupa cap tipus d'activitat.

Fins al lloc, ubicat al barri del camí Vell de la Fosca, s'hi van desplaçar fins a vuit dotacions dels Bombers i diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la policia local de Palamós. A causa del dens fum que es va originar i per prevenció, es va decidir desallotjar els veïns de l'edifici més pròxim a l'incendi.

Els Bombers van informar ahir que en total es van cremar 2.500 metres quadrats d'un terreny on hi havia vegetació. Una mitja hora més tard, cap a dos quarts de deu de la nit, el foc ja estava controlat, però els Bombers van seguir remullant la zona durant dues hores més, tenint en compte que en aquell moment, bufava molta tramuntana en aquella zona.

Finalment, al voltant de dos quarts de dotze de la nit, l'incendi es va donar per extingit i els veïns desallotjats van poder tornar a casa després de l'ensurt.

Per la seva part, l'Ajuntament de Palamós va ressaltar que en aquest antic càmping, tot i que es troba abandonat, els seus propietaris hi duen a terme un manteniment periòdic i el perímetre està tancat. Tot i això, en el moment dels fets, alguns veïns, denunciaven mitjançant les xarxes socials «l'estat d'abandonament» en què es troben les instal·lacions d'aquest antic càmping i el «perill» que això comporta.