La Unió d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre lliurarà aquest dijous els Premis Timó 2017. Aquest és un dels actes de la 37a Festa del Gremi d'Hostaleria i es durà a terme al Mas de Torrent Hotel & Spa a partir de les vuit del vespre.

Els Timons d'Or d'aquesta edició seran pel cos de Mossos d'Esquadrai per Josep Maria de Vehí. Els primers, en reconeixement a la seva tasca professional i comunicativa arran dels atemptats del mes d'agost, i a De Vehí en reconeixement a la seva trajectòria personal i professional en el turisme de la Costa Brava.

El Timons d'Argent seran pel Club Nàutic Estartit i per Paqui López. El primer, en reconeixement a la seva aportació a l'oferta turística de la Costa Brava. I a López en reconeixement als 25 anys de dedicació a l'entitat.

També es lliurarà el Premi Cooperativa 2017 al proveïdor de l'any, enguany per l'empresa Complet Hotel en reconeixement a la seva tasca empresarial i a la qualitat del servei i pel fet d'estar sempre al costat de les empreses de l'entitat i del sector de l'hostaleria i la restauració en general.

A més, la Unió també premiarà la Policia Local de Castell-Platja d'Arola Policia Local de Castell-Platja d'Aro amb el Diploma de Qualitat 2017, ja que compleix amb els requisits establerts per la Norma UNE EN ISO 9001:2015, pel que fa als seus serveis d'Àrea Tècnica, Seguretat Ciutadana i Trànsit, i Àrea de Proximitat i Medi Natural.

Establiments que fan els 50 anys

A banda dels premis i els diplomes, es farà també un reconeixement als establiments associats que enguany celebren el seu 50è aniversari d'activitat: el Restaurant La Gamba, de Palamós; i l'Hotel Bell·Aire, de l'Estartit.

Els actes de la 37a Festa del Gremi d'Hostaleria comencen el mateix dijous al matí amb una missa en honor de Santa Marta, a l'església de Sant Pere de Calella de Palafrugell.

Tot seguit, es realitzarà una visita guiada pels Jardins de Cap Roig; i per acabar el matí, un dinar de germanor a l'Hotel Sant Roc, amb la col·laboració dels restaurants associats de Llafranc, Calella de Palafrugell i Tamariu; de l'INS Baix Empordà, i diversos proveïdors i col·laboradors de l'Associació. Per finalitzar la diada, es lliuraran els Premis Timó 2017.