Tres excavadores, valorades cadascuna entre 80.000 i 90.000 euros, han estat robades en una mateixa nit a Manresa i Sant Joan de Vilatorrada, van confirmar ahir els Mossos d'Esquadra.

Dos d'aquestes excavadores treballaven en les obres d'accés a la presó de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada, i la tercera en uns treballs que s'estan realitzant a la plaça Catalunya de la ciutat de Manresa, i les tres van ser sostretes ahir a la matinada.

Fonts dels Mossos d'Esquadra van confirmar haver rebut una denúncia per robatori d'aquestes excavadores, que es trobaven en les obres de la rotonda d'accés a la presó de Lledoners, en la C-55 al municipi de Sant Joan de Vilatorrada.

Aquestes màquines, de 10 tones de pes cada una i que com a màxim circulen a una velocitat de 30 quilòmetres per hora, es trobaven aparcades en un espai obert i a l'exterior, i sense tancar, en una zona molt pròxima on es realitzen els treballs d'accés viaris a la presó.

La tercera excavadora estava aparcada al recinte tancat de les obres que es duen a terme a la plaça Catalunya de Manresa.