Unes 35 persones van ser desallotjades de l'edifici de Psiquiatria de l'Hospital de Bellvitge (Barcelona) després que s'incendiés un matalàs d'una habitació de la cinquena planta. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l'avís de l'incendi a les 15.29 hores de la tarda.

El foc només va afectar un matalàs, però, per precaució, el personal del centre va desallotjar abans de l'arribada dels Bombers uns 20 malalts i unes 15 persones més entre personal i familiars localitzats a les plantes cinquena i sisena. El foc va quedar extingit a les 15.45 hores i després es va procedir a ventilar la zona. Set dotacions dels bombers es van traslladar al lloc dels fets.

Segona sortida per incendi

D'altra banda, a les 14.48 hores, els bombers van rebre un avís de foc en un transformador elèctric d'un supermercat situat al número 1 del carrer Valentí Almirall de Manresa (Bages).

El transformador cremat es trobava al subterrani d'un bloc de cinc plantes, i s'ha desallotjat el supermercat i alguns veïns de l'immoble. A les 16.15 hores, quan estava tot ventilat, els veïns ja han pogut tornar a les seves cases. Han treballat en el succés nou dotacions.