Els Mossos d'Esquadra han detingut tres dones que haurien comès 22 robatoris, entre atracaments i furts, en supermercats del barri del Besòs de Barcelona. Les arrestades actuaven acompanyades de quatre dones més i no dubtaven a agredir empleats i clients si oferien resistència quan s'enduien la mercaderia robada.

Segons la investigació policial, en total s'haurien pogut endur productes valorats en uns 15.000 euros. Les tres dones detingudes van ingressar a presó, mentre que les altres quatre ja han estat identificades i no es descarten noves detencions. Segons van informar els Mossos, es tracta de Manuela N.G., de 57 anys, Carmen N.G., de 39, i Tamara G.N., de 25.

La investigació va començar l'agost passat quan es va detectar la presència d'unes dones que sempre actuaven al barri del Besòs i a la mateixa cadena d'establiments. Entraven en horari d'obertura, i sense dissimular agafaven tot els aliments que volien i marxaven. Si algú els recriminava l'acció, agredien els treballadors i clients i els amenaçaven amb represàlies si denunciaven els fets.

Finalment, el 15 de juny van ser detingudes dues de les líders al mateix barri del Besòs i una tercera a Sant Adrià per deu robatoris violents, deu delictes de furt i dues faltes de furt.

Algunes de les dones estan emparentades.