Una festa celebrada la passada matinada de dissabte a diumenge al barri de Sants de Barcelona va acabar en una violenta baralla "multitudinària" originada a la mitjanit que va provocar la mort d'un jove i va deixar ferit greu un menor d'edat, segons van confirmar els Mossos d'Esquadra. Les dues víctimes van ser apunyalades.

Els fets van tenir lloc en el decurs d'una festa protagonitzada per una quarantena de nois sud-americans. Fins al moment, els Mossos ja han detingut quatre persones, tres homes i una dona, relacionades amb l'incident.

Fruit de la batalla campal entre els joves, tots els veïns de la zona van sentir els crits i més d'un va avisar els Mossos d'Esquadra. No va passar gaire estona abans que ressonessin els crits d'una noia demanant desesperada "una ambulància". Segons el relat d'un dels testimonis, la primera patrulla policial va arribar "molt ràpidament", menys de 15 minuts després de l'avís. No obstant això, les assistències no van poder fer res per impedir la mort de la víctima.

L'arribada dels policies va precipitar que molts dels assistents fugissin i marxessin cap al Metro. Els Mossos, però, van aconseguir identificar una bona part dels implicats en l'afer.

El lloc on es van produir els fets havia estat antigament una guarderia de la zona. Des de feia mesos, cada divendres i dissabte el propietari hi celebrava festes que posaven a prova la capacitat del local.