El conflicte laboral de l'aeroport de Barcelona traspassa les fronteres nacionals. Les llargues cues que es van registrar el divendres al Prat, arran dels quatre torns de vaga convocats pels treballadors d'Eulen, l'empresa que gestiona els controls de seguretat, van arribar a la premsa internacional. Diaris com The Mirror, The Guardian, The Telegraph, The Sun o l' Express parlen de cues «caòtiques» i «perilloses» que van provocar retards a les companyies aèries.

Els mitjans digitals

Diversos mitjans digitals van recollir també la frustració dels passatgers «que s'han vist obligats a esperar durant hores al Prat». El rotatiu britànic The Sun assegurava que alguns ciutadans anglesos van quedar atrapats durant vuit hores al control fronterer i qualifica d'«infern» la situació. Altres diaris, com el digital l' Express, van qualificar les aturades a l'aeroport com «cops de caos».

The Guardian explica que els passatgers s'han vist obligats a fer cua durant hores per una vaga del personal de seguretat «pels sous mínims i les males condicions». En aquestes concorregudes dates pels turistes,