Dos xocs múltiples ocorreguts al tram selvatà de la N-II van donar lloc ahir a una caòtica jornada on les retencions quilomètriques en el trànsit van ser les protagonistes, tant durant el matí com pel que fa a la tarda. L'artèria principal del trànsit a les comarques gironines va romandre tallada -o bé s'hi donava pas alternatiu en un i altre sentit- entre les 10 del matí i dos quarts de dues de la tarda a causa d'un accident a l'alçada de Sils on s'hi van veure involucrats tres camions. Per la tarda, un xoc frontal entre quatre turismes al terme de Maçanet de la Selva va comportar una altra interrupció de trànsit entre quarts de set de la tarda i les vuit del vespre. En tots dos casos les cues van ser d'un mínim de dos quilòmetres en ambdós sentits, va informar el Servei Català de Trànsit.

Els sinistres van deixar un saldo de dos ferits greus i tres lleus. Els primers van ser traslladats a l'hospital Josep Trueta de Girona. Un d'ells és el conductor d'un dels camions accidentats al matí a Sils, a tocar de l'encreuament amb Mallorquines. Un xoc lateral entre un camió que transportava colònies i un altre carregat de brioixeria on s'hi va veure involucrat un tercer vehicle pesant va causar que el conductor del camió més petit, el Nissan carregat de colònies, hagués de ser rescatat pels Bombers de l'interior de la cabina ja que li van quedar les cames atrapades. L'home, Alfons C.A, va ser menat en helicòpter al Trueta.

Pel que fa a l'accident de la tarda, va tenir lloc en un punt conflictiu de la N-II: un revolt, dins el terme municipal de Maçanet, que té limitada la velocitat a 80 quilòmetres per hora i un radar a tocar. Malgrat tot, els accidents hi són freqüents. Els quatre cotxes involucrats, un Opel Astra, un Opel Kadett i dos Nissan Primera, van col·lidir frontalment per causes que ahir al vespre encara no s'havien esclarit. La conductora del Kadett va ser traslladada a l'hospital gironí en estat greu. Almenys un dels cotxes va bolcar a resultes del sinistre i els Bombers van haver-ne d'extreure el conductor.