Un foc que es va desencadenar ahir cap a la una del migdia a la urbanització Roca Grossa de Lloret de Mar va cremar 2.900 metres quadrats de matolls. La rapidesa d'actuació dels Bombers de la Generalitat va evitar que s'estengués i que s'haguessin de desallotjar els veïns de les cases, que es troben a tocar la zona on es va originar.

Tot i que encara no estan determinades les causes del foc, ahir a la tarda els Agents Rurals ho intetaven esclarir sobre el terreny i la hipòtesi que guanyava més pes és que s'ocasionés per un trencament d'un cable elèctric que es troba situat a prop de l'entrada de l'àrea residencial Roca Grossa.

L'incendi es va originar cap a la una del migdia i a les dues, ja es donava per controlat. En total es van desplaçar sis dotacions d'aquest col·lectiu d'emergències: dos helicòpters i sis unitats de terra, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

Els veïns de la zona temien que el foc s'estengués però com va explicar un testimoni "la rapidesa amb què s'han recarregat els mitjans aeris a la zona de Mas Romeu, ha fet que l'hagin pogut extingir".

Les nombroses dotacions de Bombers que van treballar en l'extinció del foc és una mesura, explicaven fonts de Bombers, d'aquesta nova campanya forestal que consisteix a fer una primera actuació molt més contundent i evitar, que s'estengui.