Veïns de Lloret de Mar, on fins fa uns dies vivia Alejandro Martínez Singul, conegut com el segon violador de l'Eixample, van explicar ahir que tenien "por" de viure a prop seu, ja que es trobava passant uns dies a la localitat.

Singul va abandonar el barri de Lloret de Mar on residia, situat al centre de la vila, després de les constants queixes dels veïns, tal com va avançar Diari de Girona que, a més d'instar l'Ajuntament a fer-lo fora del municipi, van penjar cartells amb la foto de l'acusat en els comerços per alertar els habitants i visitants de la presència del segon violador de l'Eixample a la zona.

Un dels veïns de l'edifici on residia Singul, Santiago, va explicar que "tenir un veí així no és plat de bon gust". Santiago ha assenyalat que Martínez Singul sortia poc de casa seva, però quan ho feia procurava camuflar-se "amb una perruca o una visera" per evitar que el reconeguessin. Aquest veí també va afegir que fa pocs dies un grup de nens es va acostar fins al domicili de l'acusat i, sota el seu balcó, van cridar: "Que surti el violador", una acció que, per Santiago, podria haver precipitat la marxa de Martínez Singul d'aquest barri cèntric de Lloret de Mar.

Per la seva banda, una altra de les veïnes, María Dolores, va relatar que el violador acostumava a "tancar-se a casa a les deu del vespre", en un acte que ella interpreta com que "tenia por". "A aquestes persones, que les tanquin o que se'n vagin a una altra banda", va ressaltar.

La presència de Martínez Singul en aquest barri lloretenc hauria estat realitat durant aproximadament un mes, en el qual a penes sortia a comprar tabac en companyia de la seva mare i el seu padrastre. Singul va marxar de la ciutat de Barcelona perquè la pressió mediàtica li provocava angoixa i a Lloret esperava trobar tranquil·litat, però la pressió veïnal ha provocat que finalment aquest home decidís marxar d'aquest cèntric barri de Lloret.