Lloret de Mar té des d'ara un renovat pulmó verd a la vila, el remodelat Parc de Can Xardó, que té com a objectiu connectar el nucli urbà i els barris que es troba rere d'aquest, com són Mas Baell, Can Carbó, Can Cristòfol i el Molí. Després de mesos d'obres, s'ha fet la inauguració i s'ha convertit en un indret que té usos lúdics, esportius, d'esbarjo i també accés a les persones amb problemes de mobilitat, ja que té ramples de dalt a baix.

D'altra banda, també hi ha un aparcament situat al costat de l'ambulatori, que també s'ha remodelat gràcies a aquesta actuació global. S'han ordenat i marcat totes les places, i s'ha obert una sortida directa a la carretera, a l'avinguda Vila de Tossa, una demanda de feia temps.

Aquest espai de 5,2 hectàrees s'ha pogut remodelar d'una tirada i no per fases com s'havia previst inicialment perquè s'hi han destinat gairebé 2,2 milions d'euros del Fons Estat d'Inversional Local (FEIL) de l'Estat. Ahir, el mateix subdelegat del Govern a Girona, Francesc Francisco-Busquets, juntament amb l'alcalde, Xavier Crespo (CiU), i el regidor d'Obres, Ivan Tibau, van fer l'acte d'inauguració i van destacar la importància d'aquest projecte emblemàtic per a Lloret de Mar. L'acte d'inauguració va comptar també amb la presència de la major part de regidors de la corporació lloretenca així com vilatants.

Aquest pulmó verd que uneix barris i nucli urbà té l'afegit de la seva privilegiada ubicació, perquè es convertirà en un centre neuràlgic lloretenc i perquè properament s'inauguraran els equipaments que hi té a tocar: el nou Casino i el nou Teatre de la població. A més, de la masia de Can Saragossa, ?arranjada no fa massa temps que és la seu de Patrimoni Cultural de la vila.