El grup de CiU de Vidreres, que es troba a l'oposició i que és el que té més regidors -en concret tres- ha decidit que no entrarà al govern de Vidreres després que el grup d'ExV-ICV trenqués amb el seu soci de govern, el PSC.

En una reunió de l'executiva local del grup convergent, es va prendre aquesta decisió. Els motius que la fonamenten es basen prinicipalment que "queda poc per acabar la legislatura i perquè, tampoc s'ha tingut cap mena de conversa amb l'equip de govern", remarca la portaveu del grup Glòria Selis.

El grup de CiU va mostrar-se disposat a entrar al govern en conèixer-se el trencament del govern de Vidreres però han passat les setmanes i segons Selis, no hi ha hagut apropament i per tant, "ens quedarem a l'oposició com fins ara, buscant pactes puntuals". Els convergents són clau -en ser minoria els socialistes -amb 3 edils- en moltes de les votacions que es duen a terme alple i un exemple són els pressupostos aprovats fa pocs dies. A canvi del seu vot afirmatiu, el grup va aconseguir introduir una petició: el compromís de l'equip de govern perquè s'asfaltin els Horts d'en Pere Pau, al costat del pavelló municipal i molt a prop del centre i per tant, solucionar problemes d'aparcament a la població, que en té dèficit, recorda Glòria Selis.

Des del PSC encara no s'ha dit res sobre pactes amb d'altres formacions però tot indica que, finalment, es quedarà governant en solitari ja que ha anunciat que en breu anunciarà nou cartipàs.