Tres dels cinc grups de l'oposició a l'ajuntament de Vidreres han decidit rebaixar-se les seves retribucions en un 30 per cent després que CiU ho proposés en el darrer ple i el regidor de Gent del Poble (GdP) Jordi Camps i el grup d'ERC decidissin sumar-se a aquesta idea. Les altres dues formacions opositores (els dos edils d'ICV i l'edil Manuel Valdivieso del PCCA) no van ser presents al ple i per tant, de moment no se sap si se sumaran a aquesta baixa del sou o bé, acceptaran el 5% que es va aplicar la major part de l'equip de govern del PSC, que es troba en minoria des que ICV va abandonar-lo, a prinicipis d'aquest any.

Aquestes disminucions de les retribucions que reben els regidors arriben als consistoris després que el govern de l'estat espanyol anunciés aquesta mesura d'ajustament per fer front a la crisi. Finalment, l'alcaldessa de Vidreres, Ruth Rosique (PSC), i el regidor de Serveis Socials i Salut Lluís Ferrer (PSC) se'l baixen només en un 3% perquè com va dir aquesta en el darrer plenari, l'any 2009 ja es van congelar el sou i per tant, no van rebre la puja del 2% de la resta de treballadors municipals.

I en canvi, els altres dos edils socialistes de l'ajuntament de Vidreres que formen part de l'equip de govern si s'apliquen la reducció del 5% en les seves retribucions.