La matinada de divendres a dissabte uns individus van entrar a la finca de Can Serra del Marsans de Tordera i van degollar una vaca de la granja. Un cop a dins, li van seccionar les parts que els van interessar i se les van endur. En concret, a l'animal li manquen ?almenys la part de les cuixes de davant i també, les parts posteriors de la carn.

L'amo de la granja de Can Serra se'n va adonar l'endemà al matí, quan va anar a veure el seu ramat i va veure que hi havia una vaca esquarterada al terra del tancat. Joan Serra, l'amo de la granja, explica que "mai m'havia trobat amb un cas així" i assegura que la seva teoria és que "s'han emportat la carn per posar-la a la venda" al mercat negre o bé fins i tot per menjar-se-la.

Ahir al matí, com a fet rutinari, hi va anar el veterinari que s'encarrega de la cura de les vaques d'aquest mas torderenc i va afirmar en veure aquell espectacle, que "mai m'havia trobat amb una vaca esquarterada, després de 30 anys en aquest ofici". I va afegir que els talls que s'havien fet a aquest animal, "fa pensar que ho ha fet algú molt professional, pel tallat i com l'han degollada".

La granja de Can Serra del Marsans es troba a un quilòmetre i mig del nucli de Tordera i els individus, segons l'amo, haurien entrat a la matinada tot aprofitant "la calma que hi havia aquelles hores" però aquest, no s'explica com és que només un dels animals va patir aquest atac. A més, relata que normalment "les vaques s'esvaloten i no es deixen agafar, i en canvi aquesta per alguna cosa es va deixar agafar" i es pregunta, com ha pogut passar.

El tancat on es troben les vaques es troba rere la granja i està delimitat per un fil que provoca descàrregues elèctriques en topar-hi però això no va ser suficient perquè no ataquessin aquest animal i l'acabessin matant per tallar-li les parts de carn que els interessaven, fins a desagnar-lo. Tot i aquest atac, Serra explica que no ha sentit a dir que n'hagin atacat en cap més granja de l'àrea de Tordera i per això, no s'explica el perquè li hauria tocat a la seva. De totes maneres, recorda que fa un temps va haver-hi el cas d'un atac a un vedell, però d'això fa molt temps, va afegir el ramader.

El granger ha denunciat els fets al cos de la policia municipal de Tordera, que es va personar a l'àrea on es van produir els fets. Ahir al matí, encara s'havia d'aixecar el cos de la vaca però com es veu a la foto estava esquarterada.