L'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo, ha presentat una querella criminal contra el portaveu del partit polític local MILLOR, Marc Fuertes, per haver llançat acusacions "falses" i "injurioses" contra la seva persona i els integrants de l'Ajuntament, cosa que hauria fet a través del seu butlletí informatiu i de diverses pàgines web. Els jutjats de Blanes han admès a tràmit la querella interposada per Crespo, qui també afirma que Fuertes ha menystingut el seu honor i els seus companys de Consistori.

Xavier Crespo ha argumentat la seva decisió d'acudir als jutjats al·ludint als "diferents butlletins d'opinió i articles en pàgines web" en els quals, al llarg d'aquest 2010, Marc Fuertes ha publicat "injúries i calúmnies greus i acusacions de prevaricació, malversació de caudals públics, tràfic d'influències i deixadesa vers les meves funcions i responsabilitats públiques". A tot això, l'alcalde de Lloret de Mar afegeix que en aquestes mateixes publicacions s'han reproduït articles que "suposen un menysteniment al meu honor i el dret a la pròpia imatge", així com un "flagrant menyspreu contra la meva persona i sobre el consistori".

Crespo afirma que el contingut d'aquestes publicacions és fals i assenyala que, durant els darrers mesos, ha rebut el suport de molts ciutadans del municipi que li han demanat que es defensés "contestant les acusacions llançades sobre la meva persona i sobre el consistori que tinc l'honor de presidir".

El "bon nom" de l'Ajuntament

Xavier Crespo conclou que "confio en el bon fer de la justícia" perquè dugui a terme "les diligències oportunes per recuperar el bon nom de l'Ajuntament de Lloret de Mar, dels regidors i regidores que conformen el Govern municipal i el meu propi".