El Departament de Política Territorial i Obres Públiques comença avui la millora del ferm a l'Eix Transversal (C-25), unes tasques que comportaran restriccions al trànsit puntuals des de Cervera fins a Caldes. Les actuacions comencen progressivament durant la setmana i tenen un termini d'un mes i mig. Els treballs es fan entre les nou del matí i les sis de la tarda, de dilluns a dijous, i fins a les dues de la tarda, el divendres. Els caps de setmana no es treballa.

Les prinicipals restriccions consistiran en què s'ocuparà, segons les necessitats, un carril, de manera que es facilitarà pas alternatiu als vehicles pel que quedi lliure; hi haurà limitació de velocitat per obres, i l'estretament de carrils puntuals. A més, les obres de desdoblament comporten restriccions de trànsit fins divendres a l'enllaç del Buc, a Espinelves, i com a alternativa els vehicles tenen la sortida següent, la de Coll de Revell.

Ara tot l'Eix estarà en obres, ja que la concessionària Cedinsa ha adjudicat els treballs als trams Cervera-Manresa i Manresa-Vic.