El nombre d'usuaris als centres cívics de Lloret de Mar s'ha multiplicat per 15 en quatre anys, segons posa de manifest l'avaluació del projecte de dinamització d'aquests centres que ha fet l'Ajuntament del municipi. Així, dels 400 usuaris que es van comptabilitzar el 2007, enguany s'ha arribat a la xifra de 6.229, que pertanyen a entitats de la localitat.

D'altra banda, el nombre d'activitats que s'hi fan regularment, ja siguin culturals, comunitàries, interculturals, formatives, xerrades, de lleure o cursos, s'ha doblat en quatre anys, segons dades del consistori. En aquest sentit, s'ha passat de les 30 que es feien el 2007 a les 60 que s'han fet el 2010. Segons dades del consistori, la superfície destinada també s'ha incrementat de 551 metres quadrats el 2007 als 1.351 actuals.

"L'inici del projecte de dinamització dels centres cívics va ser el motor que ens va portar a pensar uns objectius operatius que havien de significar un pas vers la vinculació entre els diversos col·lectius, i d'aquests amb els centres civics de Lloret. Els resultats aconseguits avalen aquest model de gestió", va explicar el regidor de Participació Ciutadana, Ignasi Riera. Els centres cívics de Lloret són Can Carbó, El Molí, Can Sabata, Can Ballell, l'Antic local de les Aigües, l'espai Fòrum i el Rieral.