El PSC de Palafrugell ha aprovat la llista que presentarà a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. El seu cap, Juli Fernández, ha manifestat que "és una candidatura feta per a governar amb experiència, amb joventut, amb renovació i amb molta il·lusió".

Fernández enten que Palafrugell "es juga mirar al futur i avançar, o quedar-se estancat". I ha afirmat que "la nostra candidatura està feta per gent de Palafrugell i amb un únic compromís: treballar per avançar junts i fer un Palafrugell més actiu, social i econòmicament".

Els primers llocs de la llista socialista són per Fernández i Xevi Rocas, llicenciat en Història. Seguidament hi ha: Judit Zaragoza (advocada); Quim Vancells (comerciant); Margarita Mauri (infermera, i regidora durant aquests últims quatre anys per Acció Municipal de Catalunya); Xevi Rangel (llicenciat en Geografia); Francesc Almagro (empleat de banca); Raquel Ruiz (enginyera tècnica); Julio Navarro (industrial); Marina Illescas (diplomada en Turisme); i Joe Hogan (llicenciat en filologia anglesa).