L'Assemblea de la Plataforma Independent per Caldes (PIC), reunida divendres va proclamar per unanimitat a Joan Colomer, actual alcalde de Caldes de Malavella, com a cap de llista de la PIC per a les properes eleccions municipals. A més, va aprovar la resta de la llista fins el màxim que permet la llei de 23 membres. "Una llista més nombrosa i que indica la forta implicació de tots els caldencs en el projecte de la PIC", va destacar Colomer.

Entre els actuals regidors que repeteixen, en el segon i tercer lloc es troben Anna Sàbat, actual regidora de Governació i Benestar Social, i Jordi Aparicio, regidor de Turisme i Promoció Econòmica. El quart lloc l'ostentarà Lluís Comalada, actual director del CEIP Sant Esteve de Caldes i ex alcalde del municipi, per la llista d'Independents per Caldes durant les quatre primeres legislatures. El cinquè, sisè, setè i vuitè lloc l'ocuparan persones vinculades al teixit associatiu com són: Olga Vilarrassa, ex membre de la Comissió de Festes Joves Intrèpids, Dani Sancho, actual director de la companyia de teatre "El Traspunt", Yolanda Serrano, de la Xarxa de Dones i Narcís Palahí, ex membre de l'Associació de Comerç de Caldes. El programa electoral també va ser aprovat per unanimitat.

La PIC va néixer fa sis anys i va aconseguir en les passades eleccions municipals una majoria simple que li ha permès prendre les regnes de l'Ajuntament. Els seus militants confien a poder obtenir un millor resultat de cara als propers comicis.