Els veïns de la urbanització de Valllcanera Park de Sils s'han trobat que en la darrera factura de l'empresa que subministra l'aigua potable a l'àrea residencial hi ha 1,50 euros de més. Un fet que l'ajuntament ha denunciat a través d'una carta dirigida als veïns i en la qual assegura que la factura del consum de l'aigua emesa per Abastaments d'Aigua del Tordera ha incrementat la tarifa sense que l'Ajuntament autoritzés l'increment dels preus per aquest any.

Per tot això, el consistori de Sils ha decidit actuar vers la companyia subministradora i asseguren que per aquests fets, l'empresa actuarà i llavors, els afectats "rebran una carta de disculpes de la companyia subministradora d'aigua" per aquest error en la facturació. A banda, l'Ajuntament afegeix que els diners que se'ls han cobrat de més, els 1,5 euros, "la quantitat percebuda indegudament serà retornada en la següent liquidació".

Abastametns d'Aigua del Tordera és l'empresa que s'encarrega del subministrament d'aigua potablen en aquesta urbanització de Sils, recepecionada per l'ajuntament. A banda de l'error, el consistori assegura que d'ara edavant per respectar el medi ambient, l'empresa oferirà als veïns la possiblitat de la facturació electrònica del seu consum.