Entitats locals, veïns i científics de Lloret de Mar rebutgen el projecte d'estabilització de la platja que preveu l'Estat, que entre d'altres suposaria l'enderroc de 2.500 metres quadrats del passeig marítim i de l'aparcament que es troba a la zona nord de la platja, a l'àrea de Sa Caleta, per tal així que es pugui incrementar l'amplada de la platja en aquesta zona i retorni al seu estat natural.

En una trobada celebrada dilluns el vespre, els diferents agents socials van dir no de forma unànime perquè com van exposar els tècnics municipals, segons va recollir l'emissora Nova Ràdio Lloret els temporals que cada any afecten la costa lloretenca, mouen la sorra d'una banda a l'altra i llavors amb maquinària s'equilibra la platja de forma artificial. El públic reunit va concloure en què això no és perjudicial, ja que amb aquests moviments, la sorra es manté neta. I també, una majoria va estar d'acord en allargar les tasques de gestió de la platja tot l'any i no només a l'estiu.

Des de l'Ajuntament, el regidor de platges Santiago Ontañón (PP) va qualificar la proposta de l'Estat "d'inacceptable" i opina que "mataria la imatge idíl·lica que tots tenim de la platja". En topar amb tota l'oposició d'agents socials i de l'ajuntament, aquest projecte de l'Estat en prinicipi s'aparcaria, segons l'emissora l0cal.